WWEWWE PPV

Au fost anunțați primi 3 membrii din Team RAW pentru meciul de la WWE Survivor Series 2020

În această săptămână la RAW, AJ Styles s-a confruntat cu Jeff Hardy într-un meci de calificare pentru un loc în Team RAW la Survivor Series. Styles a câștigat meciul în urma unui „Phenomenal Forearm”. De asemenea, AJ a fost ajutat de asociatul său Jordan Omogbehin. După meci, Hardy a fost lovit cu chitara în spate de către Elias.

În al doilea meci de calificare, Keith Lee l-a învins pe Elias. Finalul meciului a venit după un „Spirt Bomb”, Elias fiind distras de melodia de intrare a lui Jeff Hardy. După meci, Hardy l-a lovit cu chitara în spate pe Elias.

Ultimul meci de calificare a fost între Matt Riddle și Sheamus. Cei doi au avut un meci foarte bun, cu momente palpitante. În cele din urmă, Sheamus a câștigat după ce a executat „Brogue Kick”.

AICI aveți card-ul cu meciurile confrimate până acum pentru Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an, care are loc pe 22 noiembrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !