Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Au fost anunțate două meciuri importante pentru RAW-ul de săptămâna viitoare

Cei din WWE ne pregătesc pentru episodul de săptămâna viitoare al show-ului Monday Night RAW. A fost anunțat faptul că la episodul următor, The Hurt Business (Cedric Alexander & Shelton Benjamin) se vor înfrunta cu The New Day (Kofi Kingston & Xavier Woods) pentru titlurile Tag Team din brand-ul roșu. MVP a fost cel care a făcut acest anunț în cadrul unui segment promoțional in-ring.

Mai târziu, în cadrul show-ului de seara trecută, Adam Pearce i-a spus lui Randy Orton că își va apăra titlul WWE săptămâna viitoare împotriva lui Drew McIntyre. Acest lucru se va întâmpla cu doar o săptămână înainte ca Orton să intre în ring într-un meci de tipul Champion vs. Champion împotriva lui Roman Reigns. ”The Viper” nu s-a bucurat la aflarea veștii.

RAW-ul de săptămâna viitoare va fi ultimul înainte de Survivor Series. Brand-ul roșu a avut succes în ceea ce privește rating-ul din ultimele săptămâni, astfel încât show-ul viitor ar trebui să crească odată cu aceste două meciuri anunțate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages