Sustineti InRing.Ro
WWE

Atacatorul lui Seth Rollins dezvăluit de ce a făcut asta; Și-a cerut scuze față de WWE

Elisah Spencer, în vârstă de 24 de ani, a dezvăluit motivul pentru care a decis să-l atace pe Seth Rollins în timpul RAW-ului din această săptămână ce a avut loc la Barclays Center din Brooklyn, NY.

Spencer, care a fost acuzat de agresiune și încălcare a manifestărilor artistice și culturale (întreruperea unui eveniment sportiv live), a dat o declarație pentru New York Daily News.

Spencer, susține că a vrut să rezolve o problemă din 2019, începută de cineva care se dădea drept Rollins.

„Mi-am cerut scuze față de WWE pentru acțiunile mele. Am avut o problemă mai veche pe care aș fi putut să o rezolv altfel…Dacă l-aș vedea acum pe Seth Rollins, nu l-aș ataca. Am trecut peste.”

Elisah, și-a amintit că l-a întânlit pentru prima dată pe Rollins la un meet-and-greet acum câțiva ani, unde i-a cerut ajutorul pentru a-și începe cariera în Pro Wrestling. Lucrurile au luat turnură atunci când Spencer a început să discute prin mesaje cu cineva. El încă este convins că a fost Seth Rollins.

„Mi-a cerut să-i trimit o sumă de bani în schimbul ajutorului său, 500 de dolari sau mai mult, pentru a vedea că sunt loial. De asemenea, mi-a spus să fac un blog pentru el. Am vrut să încep propria mea carieră.”

Spencer, a achiziționat carduri cadou în valoare de 3000 de dolari pentru Seth Rollins. În plus, susține că vorbea cu acesta atât sub numele de șcenă, cât și numele real, Colby Lopez. Elisah, a fost blocat pe rețelele de socializare de către soția lui Rollins, Becky Lynch.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages