Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Asuka infirmă raportul despre absența ei de la WWE TV

Diva WWE din brand-ul roșu, Asuka vorbește despre rapoartele cu privire la absența ei de la TV. Au existat suspiciuni despre statutul ei în companie, pentru că nu a mai fost în acțiune de la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din iulie.

Așa cum am raportat anterior, lucrurile între Asuka și oficiali sunt bune doar că ea nu este folosită în acest moment. De asemenea, Asuka a fost prezentă în backstage la RAW, dar a plecat devreme, pentru că nu era utilizată.

Asuka i-a răspuns unui fan pe Twitter care a înștințat-o despre ceea ce a spus Meltzer: „Nu am dezvăluit nimic. Aceste informații sunt greșite. Sunt eronate iar lucrurile stau complet diferit. Aș dori să discut cu cel care oferă informațiile. Nu credeți în povești false.”

Într-un alt tweet, Asuka a mai spus: „Cel care scrie informații despre mine nu m-a cunoscut și nu am vorbit niciodată. Este un mincinos.”

Nu se știe de ce Asuka are această atitudine, pentru că Meltzer a spus în raportul său că totul este bine. Nu se cunosc eventualele probleme medicale sau alți factori externi care o țin în afara ring-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages