Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Asuka a revenit la RAW-ul de seara trecută pentru a începe un feud cu Becky Lynch

Fosta Campioană feminină din RAW a revenit la WWE TV seara trecută pentru prima dată de când a pierdut titlul în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania 38. Becky Lynch a declarat recent că nu a fost prezentă la RAW în ultima vreme pentru că a refuzat să apară până când nu își va recâștiga centura.

Lynch și-a început promo-ul spunând că și-a lăsat titlul vacant acum 3 ani și nu știe cine este fără această centură. Becky a menționat că ”i s-a umplut paharul”, dar asta înseamnă că o va lua de la început și a reamintit tuturor că încă este heel, insultând fanii.

După acest moment, a început melodia de intrare a lui Asuka iar diva și-a făcut apariția în ring după o lungă perioadă de absență. Ea a spus că o va opri pe Becky Lynch pentru că ”nimeni nu este pregătit pentru Asuka”.

Vă reamintim că Asuka a fost absentă foarte mult timp datorită unei accidentări. Japoneza a deținut titlul feminin al brand-ului roșu în 2020, după ce acesta a devenit vacant datorită faptului că Lynch era însărcinată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages