Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Apollo Crews vorbește despre excluderea lui Paul Heyman din echipa creativă

Apollo Crews este unul dintre puținele superstaruri care au vorbit despre excluderea lui Paul Heyman din echipa creativă a WWE-ului.

Vince McMahon a decis să-i șocheze pe cei din echipa creativă a RAW-ului, excluzându-l pe Heyman din funcția de director exclusiv al brand-ului roșu. Bruce Prichard se află în fruntea echipei creative atât în RAW cât și în SmackDown.

La vremea respectivă, au existat speculații conform cărora această schimbare a afectat diverși wrestleri din RAW, inclusiv pe Apollo, întrucât Heyman susținea tinerii și le acorda push-uri la WWE TV.

Campionul United States a acordat recent un interviu pentru Newsweek.com, în timpul căruia a fost întrebat despre schimbarea din echipa creativă și cum îl afectează pe el acest lucru.

„Deoarece am demonstrat că sunt de încredere, nu contează neaparat acest lucru. Nu simt că lucrurile vor merge în rău pentru mine. Ceea ce a făcut Paul Heyman a fost fantastic. El a fost atât de deschis cu mine și m-a ajutat foarte mult. Heyman a fost unul dintre motivele principale pentru care am primit această oportunitate și îi sunt foarte recunoscător pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. Tot ce pot să fac este să privesc în viitor și aștept cu nerăbdare să lucrez și cu Bruce Prichard”.

Crews a menționat că este foarte mulțumit de unde se află acum. El crede că oficialii au văzut ce poate să facă în ultimele luni, și profită din plin de această oportunitate. Apollo a declarat că nu a uitat momentele din trecut așa că rămâne modest, deoarece știe că poate ajunge în orice moment de unde a plecat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages