Sustineti InRing.Ro
WWE

Aparent, WWE TV-PG Era s-a încheiat!

Se pare că, PG Era a luat sfârșit…cel puțin în această săptămână și, eventual, pentru toate show-urile viitoare. La începutul SmackDown-ului din această săptămână, intro-ul arăta faptul că show-ul este clasat la TV-14. Aceasta pare a fi o schimbare bruscă, deoarece furnizorii de cablu TV listează încă show-ul ca fiind TV-PG.

Fanii și-au dorit de ani buni să se renunțe la TV-PG, deoarece show-urile erau foarte limitate și la un moment dat plictisitoare. Rămâne de văzut dacă schimbarea TV-14 este permanentă. Dacă într-adevăr așa e, atunci am putea avea parte de storyline-uri mai ample, WWE având libertatea să ofere lucruri pe care nu le-am mai văzut de aproape 20 de ani.

Cu toate astea, această schimbare nu va fi similară cu Attitude Era, însă modul în care sunt prezentate storyline-urile si gimmick-urile va fi diferit.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages