Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Animalul de companiei al Alexei Bliss a murit

Venim cu o veste tristă pentru fanii Alexei Bliss. Animalul ei de companie, porcul Larry Steve, a murit. Bliss a făcut o postare pe contul său de Instagram în speranța că va găsi un medic veterinar care să-i tradeze animalul de companie deoarece avea dureri severe și nu putea merge. În cele din urmă Alexa, a spus că majoritatea veterinarilor nu sunt în măsură să trateze porci și a menționat că a ajuns la 13 medici veterinari care au refuzat să-l trateze pe Larry.

Steve, era foarte urmărit și apreciat de fani pe social media. Acesta a încetat din viață cu puțin înainte de a serba a 4-a aniversare. Condoleanțe stăpânei sale, Alexa! Bliss a postat o fotografie pe Instagram, cu următoarea descriere:

„Cu o zi înainte de a 4-a aniversare. 💔 În această dimineață, Larry-Steve a primit aripi de înger. 🐽 Îmi pare rău că nu ți-am putut găsi din timp ajutorul de care aveai nevoie. Unii oameni nu au înțeles. Dar vreau să știi Larry, VIAȚA TA A CONTAT. Sunt complet cu inima frântă”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages