Sustineti InRing.Ro
WWE

Andrade nu are o situație bună în WWE

Andrade nu a mai fost văzut la WWE TV de mult timp. Ultimul său meci a avut loc pe 12 octombrie 2020, atunci când Angel Garza l-a învins în mai puțin de trei minute. Fanii încă așteaptă ca el să revină în acțiune.

În urma draft-ului se zvonea că Andrade va ajunge în RAW, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Potrivit Fightful Select, „El Idolo” nu a fost trecut nici măcar pe lista cu superstaruri pentru meciul Royal Rumble din acest an. Oficialii au considerat că prezența lui Andrade nu era necesară.

De asemenea, au existat zvonuri că cei din WWE plănuiau să-l aducă pe Andrade înapoi și să-i acorde un push. Nici acest lucru nu s-a întâmplat încă, el fiind în continuare absent.

Andrade are multe abilități și a muncit din greu pentru a-și perfecționa exprimarea în limba engleză. Rămâne de văzut dacă acesta va reveni și va face din 2021 un an mai bun. În acest moment nu se știe cum l-ar putea utiliza oficialii, deoarece absența sa a fost mai lungă decât s-a preconizat anterior.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages