AlumniWWEWWE RAW

Andrade încă își dorește să devină campion WWE

Andrade a plecat din WWE după ce acesta a cerut rezilierea contractului său iar oficialii au fost de acord. El are 31 de ani și este un om liber, fără nicio obligație contractuală. Cu toate acestea, Andrade vrea să revină în WWE la un moment dat și să „urce în vârful companiei”.

În timp ce discuta cu Media Call, Andrade și-a exprimat dorința de a se întoarce în WWE. Are multe lucruri pe care vrea să le realizeze, dar obiectivul său principal este să devină campion WWE.

„Andrade a observat că încă mai are obiective pe care și-ar dori să le îndeplinească în WWE, devenind în special campion WWE, și a spus că vrea să urmeze calea lui Drew McIntyre.”

WWE a oferit la câteva superstaruri titlul World Heavyweight după ce acestea și-au făcut un nume pe cont propriu în afara companiei. Bobby Lashley, Brock Lesnar, Drew McIntyre, Jinder Mahal, Jeff Hardy și alții au fost concediați din WWE sau au plecat doar pentru a reveni și a deține titluri de top. Poate că acest lucru se va întâmpla și în cazul lui Andrade.

Rămâne de văzut ce poate realiza Andrade între timp. Are mai multe posibilități și este în discuții cu câteva companii diferite. Faptul că nu are o clauză ce nu îi permite să lupte, l-ar putea face să profite din plin fără să fie nevoit să aștepte 3 luni la fel ca majoritatea celor care părăsesc WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !