Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Andrade își anunță prima apariție publică după plecarea din WWE

Andrade va avea deja prima apariție după plecarea din WWE, deoarece va fi prezent la The Wrestling Guy Stone în Huntington Park, California, pe 2 mai.

Fanii care vor să-l întânlească pe Andrade, își pot cumpăra bilete de pe thewrestlingguystore.com. Pachetul de 80$ include 2 autografe, 1 fotografie profesională cu imprimare instantă și prioritate la intrare. Există 60 astfel de pachete puse la vânzare, în timp ce pachetul de 40$ include un autograf, iar pachetul de 30$ oferă o fotografie pe care poți să o realizezi cu propriul telefon/aparat foto. De asemenea, biletul combinat al cărui preț este de 60$ oferă un autograf și o fotografie cu propriul smartphone/aparat foto.

În ultimele zile, Andrade a transmis diverse mesaje prin intermediul contului său de Twitter, inclusiv unul în care menționa că s-a „înotrs” și este gata să-și atingă obiectivele.

După ce nu a mai fost folosit la WWE TV timp de mai multe luni, Andrade a cerut rezilierea contractului său luna trecută, și, deși la început oficialii au refuzat, în cele din urmă aceștia l-au lăsat să plece din companie chiar în noaptea Pay-Per-View-ului Fastlane.

Lucrul interesant la această întâmplare este că ”El Idolo” nu a avut o clauză de neconcurență pentru 90 de zile. Astfel, el poate să semneze cu orice companie își dorește.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages