AlumniWWE

Andrade explică de ce a ales să plece din WWE

Andrade, este un superstar liber și nu mai are nicio treabă cu cei din WWE după ce el a decis să părăsească compania din mai multe motive. Recent, Andrade a oferit un interviu pentru Lucha Libre Online, pe parcursul căruia a dezbătut mai multe subiecte foarte interesante. Unul dintre ele este că, oficialii ar fi chemat-o pe Charlotte Flair la muncă înainte ca ea să fie capabilă din punct de vedere fizic.

„Charlotte, a stat în afara acțiunii 6 luni și în fiecare săptămână îi spuneau că trebuie să se întoarcă la RAW. Nu era pregătită după operația pe care a avut-o. Oficialii o contactau săptămânal iar ea le spunea: „nu sunt pregătită…” De asemenea, Charlotte a avut și probleme dentare.”

Andrade a spus că, atunci când a revenit, au existat idei pentru WrestleMania, dar acele planuri s-au schimbat. Acesta a menționat că, atunci când s-a întors în backstage în februarie, superstarurile au fost mulțumite de el. Andrade a adăugat că, oameni precum Randy Orton, Sheamus, Cesaro și Drew McIntyre au fost nedumeriți de ce nu este folosit. În plus, și producătorii erau de aceeași părere deci, ceva a fost în neregulă.

Andrade a adus în discuție modul în care wrestlerii vorbesc, mulți neștiind engleză fluent iar asta ar fi o problemă, însă superstaruri ca Brock Lesnar sau Roman Reigns, au pe cineva care să vorbească pentru ei, chiar dacă el și Angel Garza vorbesc bine engleză. Andrade a continuat spunând că, băieți precum Ricochet și Aleister Black sunt uimitori și nu sunt ultilizați deși vorbesc engleză. De asemenea, a spus că, Kalisto este un alt tip care vorbește engleză și nu este folosit.

Un alt lucru interesant este că, după ce Randy Orton a avut o discuție cu el și i-a spus că nu este folosit cum trebuie, Andrade a decis să ceară rezilierea contractului său.

Andrade a spus că a vorbit cu Epico în Orlando, iar Epico a glumit pe seama lui spunând: „ești precum colonii, întotdeauna rănit”. El a mai spus că superstarurile din WWE vorbesc doar despre „catering” atunci când sunt întrebate ce au făcut astăzi. Acest lucru se aplică în cazul multor wrestleri care abia sunt folosiți.

Cele 4 luni de pauză, l-au ajutat pe Andrade să se revitalizeze, deoarece muncește de la 13 ani iar în cele 4 luni a avut cel mai lung timp liber de până acum.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !