Sustineti InRing.Ro
AEWAEW Rampage

Andrade El Idolo trebuie să plece din AEW dacă pierde meciul de săptămâna viitoare la show-ul Rampage

În timpul show-ului AEW Rampage de seara trecută, a avut loc o confruntare în backstage care a stabilit un meci de tipul ”Hair vs. Career” pentru ediția de săptămâna viitoare.

După cum s-a anunțat pe parcursul show-ului din această săptămână, Preston ”10” Vance trebuie să se demascheze săptămâna viitoare dacă pierde meciul împotriva lui Andrade El Idolo, dar dacă El Idolo nu obține victoria, atunci va părăsi compania.

De săptămâni întregi, Andrade a încercat să-l convingă pe Vance să se alăture stable-ului său și a mai făcut o încercare săptămâna aceasta la Rampage. Nu se știe sigur că Vance va pierde respectivul meci, pentru că săptămâna viitoare, la Rampage, se aniversează ultimul meci al răposatului Brodie Lee.

După show-ul AEW Rampage de săptămâna viitoare, Battle of the Belts va fi difuzat live la ora 23:00. Evenimentul a fost mutat vineri seară pentru a evita interferența cu Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages