Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Andrade a primit o ofertă pentru un meci în timpul weekend-ului cu WrestleMania 37

Lui Andrade i-a fost acceptată cererea de reziliere a contractului cu WWE fără a avea nicio clauză de neconcurență adăugată. Astfel, poate lucra în orice meci își dorește cât mai curând posibil. S-ar putea ca asta să se întâmple în acest weekend.

Potrivit Fightful Select, ”El Idolo” a fost contactat pentru un meci în timpul weekend-ului în care are loc Pay-Per-View-ul WrestleMania 37. Compania care l-a ofertat pe Andrade nu a fost dezvăluită, dar nu este WWE.

„Andrade a fost contractat cu privire la posibile apariții în weekend-ul în care se desfășoară WrestleMania 37, nu de către WWE. Nu suntem siguri dacă a fost încheiat un acord între cele două părți.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Andrade în continuare. Există câteva show-uri care se vor desfășura în acest weekend, inclusiv primul house-show al AEW în această seară. Cu siguranță, ar fi o surpriză neașteptată pentru fanii AEW dacă Andrade își va face apariția. Cu toate astea, nu ar avea prea mult sens să-și irosească debutul la un house-show, așa că am putea exclude All Elite Wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages