WWEWWE RAW

Andrade a fost suspendat pentru încălcarea politicii wellness din WWE

Campionul United States Andrade, pe numele său real Manuel Alfonso Andrade Oropeza, a fost suspendat pentru încălcarea politicii wellness a companiei.

Pro Wrestling Sheet raportează că Andrade a aflat de suspendare ieri dimineață. Nu este clar ce test a ieșit pozitiv în privința lui. Trebuie să menționăm faptul că, wrestleri sunt amendați, dar nu suspendați pentru consumul de marijuana, așa că nu ăsta ar fi motivul pentru suspendarea lui Andrade.

Acest lucru ar explica angle-ul de la RAW-ul din această săptămână. În urma meciului său pentru titlul United States cu Humberto Carrillo, Andrade a fost „executat” cu un DDT direct pe suprafața de beton din afara ring-ului, fiind îndepărtată „protecția”. Acest atac din partea lui Carrillo a venit datorită frustrării că și-a pierdut șansa de a câștiga din nou centura după ce Zelina Vega a intervenit și meciul s-a terminat prin DQ.

Este clar faptul că acest atac este keyfabe pentru a justifica absența lui Andrade în următoarele 30 de zile. Andrade este al 3-lea superstar care a încălcat politica wellness a companiei în ultimele două luni. Primo Colon și Robert Roode au fost și ei suspendați recent timp de 30 de zile.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !