AlumniWWEWWE RAW

Andrade a fost lăsat să plece din WWE

Cei din WWE au anunțat că l-au lăsat să plece pe Andrade din companie. Se pare că, Andrade a cerut rezilierea contractului său acum câteva săptămâni, în backstage, la Monday Night RAW.

Andrade nu a mai fost văzut la WWE TV de câteva luni, iar push-ul lui a fost sistat odată ce Paul Heyman a fost exclus din funcția de director exclusiv al RAW-ului.

Heyman este un mare fan al lui Andrade și a vrut să-l transforme pe acesta într-unul dintre wrestlerii de top ai brand-ului roșu. Cu toate acestea, Vince McMahon nu a fost de acord cu Heyman deoarece nu a văzut potențial în Andrade. Aleister Black este un alt superstar pe care Vince nu îl consideră de top.

Acum, Andrade este liber să lucreze pentru orice altă companie. Probabil că el prezintă interes de la companii din Mexic, NJPW, Impact Wrestling și AEW.

Seara trecută, Andrade a spus pe contul său de Twitter că a primit vești bune, dar nu a explicat despre ce era vorba. Se pare că făcea referire la acceptarea solicitării de relizliere a contractului din partea oficialilor WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !