WWEWWE SmackDown

Alți 3 participanți au fost adăugați în meciurile Survivor Series Elimination

În această săptămână la SmackDown, au avut loc alte 3 meciuri de calificare pentru înfruntările tradiționale de la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series.

În primul meci, Kevin Owens l-a învins pe Dolph Ziggler în urma unui „Stunner”. La începutul meciului, Robert Roode a intervenit, dar arbitrul l-a văzut și i-a interzis să mai stea lângă ring. Astfel, Owens este primul wrestler care face parte din Team SmackDown.

Cel de-al doilea meci de calificare le-a avut în prim-plan pe Bianca Belair, Natalya și Billie Kay. Bianca, a câștigat meciul după un „KOD” (Kiss of Death) pe Kay. Drept urmare, Belair este prima divă care face parte din Team SmackDown.

În Main Event-ul serii a avut loc ultimul meci de calificare, acesta a fost între Jey Uso vs. Daniel Bryan, iar Roman Reigns a stat lângă ring. Jey a obținut victoria și astfel, este cel de-al doilea superstar care face parte din Team SmackDown în meciul tradițional 5 vs. 5 Survivor Series Elimination.

De asemenea, 3 superstaruri s-au calificat în Team RAW. Aceștia sunt: AJ Styles, Keith Lee și Sheamus. La dive, Team RAW le are pe: Lana, Nia Jax, Shayna Baszler, Dana Brooke și Mandy Rose.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !