Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Aliyah și Sami Zayn au fost scoși din Team SmackDown pentru meciurile de la WWE Survivor Series 2021

Episodul SmackDown-ului din această săptămână a început cu echipa feminină pentru meciul tradițional de la Survivor Series. Segmentul respectiv a dus la divergențe majore între membrele echipei și apoi a fost organizat un meci de tipul Six-Women Tag Team între Sasha Banks, Aliyah și Naomi vs. Shayna Baszler, Natalya și Shotzi Blackheart. Aliyah, a obținut un pop mare la sfârșitul meciului, pe care l-a câștigat, acesta fiind prima ei victorie în Main Roster.

Cu toate acestea, după pauza comercială, Sonya Deville i-a spus lui Aliyah că a fost scoasă din echipa feminină a meciului de la Survivor Series, se pare datorită faptului că este prietenă cu Naomi.

WWE a făcut un lucru similar în echipa masculină a RAW-ului, săptămâna trecută, când Adam Pearce a spus că Dominik Mysterio va fi înlocuit de Bobby Lashley.

De asemenea, Aliyah, nu este singura persoană care a pățit acest lucru. Jeff Hardy, l-a învins pe Sami Zayn tot la SmackDown-ul de seara trecută, și pentru că Zayn a pierdut meciul a fost scos din echipa masculină a brand-ului albastru. Meciul a fost făcut oficial mai devreme în cadrul show-ului de Adam Pearce, după ce Zayn a cerut ca Hardy să fie scos din echipă.

Oficialii nu au spus cine va fi înlocuitorul lui Sami la Pay-Per-View-ul Survivor Series din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages