WWEWWE SmackDown

Alianța dintre Bayley și Sasha Banks s-a sfârșit la SmackDown-ul din această săptămână

De mai multe luni, WWE indică faptul că alianța dintre Bayley și Sasha Banks va lua sfârșit. Inițial, planul era ca cele două să aibă un meci la SummerSlam în acest an, însă decizia a fost schimbată. Se pare că, oficialii au pus în aplicare un nou plan pentru Bayley și Banks la SmackDown-ul din această săptămână.

Bayley și Sasha au obținut un rematch pentru titlurile Women’s Tag Team împotriva lui Shayna Baszler și Nia Jax la SmackDown-ul de seara trecută, însă lucrurile nu au decurs așa cum și-au dorit fostele campioane, deoarece Baszler și Jax și-au păstrat centurile după ce Jax a făcut double-pin pe Sasha și Bayley în urma unui ”Lateral Cross Body” de pe a doua coardă a ring-ului.

După meci, antrenorii au verificat starea lui Sasha Banks, care părea că s-ar fi accidentat la genunchi pe parcursul meciului. Michael Cole a subliniat că Banks s-a rănit atunci când a vrut să execute ”Double Knee”, dar ceva nu a decurs bine.

După pauza comercială, Banks încă era verificată de către antrenori iar Bayley o privea din colțul ring-ului. Sasha a refuzat ajutorul din partea staff-ului, așa că Bayley a ajutat-o să se ridice, dar, așa cum era de așteptat, ea a atacat-o brutal pe Sasha aruncând-o în treptele de oțel. Bayley a continuat atacul asupra piciorului „rănit” a lui Banks lovindu-l de treptele de oțel.

Atacul a continuat în ring timp de câteva minute, iar la un moment dat Bayley a sărit de pe a doua coardă pe un scaun aflat în jurul gâtului lui Banks. După o altă pauză comercială, Sasha a fost urcată într-o ambulanță.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !