Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Alexa Bliss, transmite un mesaj pe Twitter cu privire la statutul ei în WWE

Se pare că Alexa Bliss nu va reveni în ring înainte de sfârșitul acestui an. O fană a întrebat-o pe Bliss prin intermediul rețelei de socializare Twitter, când se va întoarce în acțiune. Diva din WWE a răspuns: „Am nevoie de timp pentru a mă vindeca.” În tweet-ul respectiv ea a pus și un emoji cu inimă neagră. Acest lucru indică, că nu este pregătită să revină în ring.

Bliss, a fost scoasă de la WWE TV în septembrie după Pay-Per-View-ul Extreme Rules. Ulterior, am raportat că ea era programată pentru o intervenție chirurgicală la sinusuri și nu se știe exact când se va întoarce în WWE.

Alexa, s-a confruntat ultima dată cu Charlotte Flair, existând indicii că Bliss ar putea reveni la gimmick-ul pe care l-a avut înainte de-a se alia cu Bray Wyatt sau cu un alt gimmick a personajului pe care l-a folosit în ultimul an.

Nu sunt indicii că Alexa Bliss va reveni curând în compania lui Vince McMahon, și, probabil, își dorește să-și amâne întoarcerea până în 2022. Royal Rumble ar putea fi locul potrivit pentru a face o revenire surpriză, deoarece ea ar obține un pop mare în fața fanilor de pe stadion.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages