WWEWWE RAW

Alexa Bliss, indică o schimbare de gimmick pentru revenirea la WWE TV?

Alexa Bliss, nu a mai fost văzută la WWE TV de când campioana feminină din RAW Charlotte Flair, i-a sfâșiat-o pe Lilly, păpușa ei la Pay-Per-View-ul Extreme Rules, luna trecută. După înfrângerea în fața lui Charlotte, InRing.ro, a relatat că Bliss își va lua concediu. Ulterior, s-a aflat motivul pentru care Alexa va lipsi ceva timp din ring. Cu toate acestea, nu se știe când va reveni Bliss în acțiune.

Ieri, Bliss, a postat pe Twitter un GIF în care arată că gimmick-ul ei a fost schimbat de mai multe ori în ultimul an sau ceva de genul ăsta. Fanii consideră că Alexa ar putea renunța la gimmick-ul actual pentru a reveni la cel vechi. La ”Reguli Extreme”, Bliss, a rămas în ring cu rămășițele lui Lilly în mână plângând tare. Majoritatea fanilor cred că acesta a fost un alt indiciu că Alexa va avea parte de o schimbare în curând.

Spre deosebire de alte dive accidentate, cum ar fi Bayley și Asuka, Bliss a rămas la RAW în urma Draft-ului de la începutul acestei luni, semn că ea nu va rămâne mult timp în afara ring-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !