Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Alexa Bliss i-ar fi spus lui Vince McMahon că este nemulțumită de planurile creative pentru ea

Fightful raportează că Alexa Bliss a luat atitudine în legătură cu nemulțumirea ei față de echipa creativă a WWE. După cum am mai precizat, Bliss a lăsat să se înțeleagă pe rețelele de socializare că este pregătită să revină în ring și nu știe de ce a lipsit de la WWE TV după ce oficialii au început să difuzeze vignete cu ea în luna ianuarie. Vă reamintim că Alexa nu a mai apărut la TV de la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber.

Raportul afirmă că echipa creativă a propus ca Alexa Bliss să fie implicată în feud-ul dintre Becky Lynch și Bianca Belair, dar propunerea a fost respinsă și ”prioritatea față de Bliss s-a schimbat semnificativ după vignete”.

De asemenea, s-a văzut că Alexa a fost foarte transparentă în legătură cu frustrarea ei după ce compania nu i-a pregătit nimic substanțial timp de jumătate de an. Fightful menționează că Bliss ar fi avut o discuție în backstage, exprimându-și nemulțumirile direct în fața lui Vince McMahon.

În luna martie a acestui an, Alexa Bliss a indicat pe social media că nu are nicio idee de ce nu este folosită la WWE TV. Apoi, am relatat faptul că oficialii nu au planuri pentru ea la WrestleMania 38. Cu toate acestea, săptămâna trecută am raportat faptul că Bliss va avea rolul celui de al doilea babyface de top în divizia feminină a RAW-ului, dar până acum ea nu a revenit încă la TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages