Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Alexa Bliss a revenit la RAW-ul din această săptămână cu vechiul ei gimmick

Alexa Bliss a revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului de seara trecută, având un meci împotriva lui Sonya Deville pe care l-a câștigat rapid. Bliss și-a făcut apariția cu vechiul ei gimmick, obținând victoria în urma unui ”Twisted Bliss”.

Întoarcerea Alexei a avut loc după ce Adam Pearce a anunțat că, contractul de oficial pe care îl avea Deville a fost reziliat, iar acum ea este doar o competitoare.

Vă reamintim că Bliss a lipsit mai multe luni din ring, declarând public că este gata să revină în orice moment. Mare parte din pauza ei s-a datorat lipsei planurilor creative în ceea ce o privește. Până aseară, Alexa nu mai fusese văzută la TV din februarie, unde a lucrat în cadrul Pay-Per-View-ului WWE Elimination Chamber.

După cum puteți vedea mai jos, se pare că oficialii au renunțat la cea mai mare parte a gimmick-ului ei anterior. Cu toate acestea, Alexa Bliss a venit alături de păpușa sa, Lily.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages