Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Aleister Black a revenit la SmackDown pentru a începe un feud

În această săptămână la SmackDown, Apollo Crews și-a apărat titlul Intercontinental într-un meci de tipul Fatal 4-Way împotriva lui Big E, Kevin Owens și Sami Zayn.

A fost un meci plin de acțiune. Big E l-a executat pe Crews cu un „Big Ending” la finalul meciului, dar „omandantul” Azeez l-a scos din ring pe Big E înainte să facă pin-ul. Big E a scăpat de Azeez, dar înainte să intre în ring pentru a face prin-ul pe Apollo, luminile din arenă s-au stins iar Aleister Black și-a făcut apariția. Black l-a executat pe Big E cu un „Black Mass” apoi Crews a făcut pin-ul și așa a reușit să-și păstreze centura. Show-ul s-a încheiat cu Aleister privind de pe rampă cum Apollo Crews sărbătorea victoria alături de Azeez.

La episodul SmackDown-ului de săptămâna viitoare, Jimmy și Jey Uso vor lucra împreună pentru prima dată după un an împotriva The Street Profits.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages