Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Aleister Black a fost văzut la WWE Performance Center

La începutul acestei săptămâni, Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Radio faptul că Aleister Black se confruntă cu câteva leziuni minore. Nu au fost oferite alte detalii. Acest raport vine într-un moment în care Aleister nu a fost utilizat la WWE TV.

Black este pregătit să revină în orice moment dacă oficialii decid să-l folosească din nou, mai mult el a fost văzut la WWE Performance Center în ultimele câteva săptămâni, conform PWInsider.

Se pare că Aleister se recuperează, astfel încât să poată reveni cât mai repede, dar, în acest moment, nu se știe când va primi acordul medicilor.

Fostul campion WWE NXT nu a mai lucrat într-un meci de când a pierdut în fața lui Kevin Owens la episodul RAW-ului din data de 12 octombrie 2020. El a fost mutat în SmackDown în urma draft-ului de anul trecut.

Odată ce Aleister Black va primi „undă verde”, va fi interesant de văzut cum îl vor folosi oficialii, chiar dacă se știe că Vince McMahon nu vede potențial în el, spre deosebire de Paul Heyman care este fanul lui și al altor superstaruri ce nu sunt utilizate în acest moment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages