Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Alberto Del Rio dezvăluie cu cine ar vrea să lupte acum în WWE

Săptămâna aceasta, în timpul unui interviu pentru Sportskeeda, Alberto Del Rio a dezvăluit cu cine ar vrea să lupte acum în WWE. Cele două nume menționate au fost Finn Balor și Roman Reigns.

„Un superstar împotriva căruia nu am avut niciodată ocazia să lupt este Finn Balor. Este unul dintre cei mai buni oameni din acest domeniu. Când el venea, eu plecam din WWE. Am discutat. Nu am avut ocazia să devenim prieteni, dar a existat întotdeauna mult respect între noi, chiar dacă nu ne-am întânlit niciodată înainte. Acum, el este una dintre cele mai mari vedete din companie și din lume. Așa că mi-ar plăcea să lupt împotriva lui. Ar fi un meci al naibii de tare. De asemenea, Roman Reigns este imaginea companiei acum, cu el am avut ocazia să lupt de multe ori. Îmi amintesc de acel meci care, după părerea multora a fost foarte bun pentru el, deoarece pe atunci încă încerca să obțină admirația fanilor hardcore. În acea seară, a fost împotriva unui adevărat ”heel”. Nu un ”heel” care încearcă să fie cool, ca majoritatea ”heel-urilor” de astăzi. Acum, băieții răi vor să fie cool. Haideți băieți. Dacă sunteți heel, fiți până la capăt și bucurați-vă de rolul vostru. Reigns și cu mine am avut ocazia să avem un meci fantastic în acea seară, în fața acelui public foarte dificil din New York, Madison Square Garden. La finalul serii, fanii i-au acordat recunoștința pe care o merită. Apoi eu am părăsit compania. Acum este foarte plăcut să văd că a devenit ceea ce oficialii își doreau.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages