Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

AJ Styles vorbește despre viitorul său în Pro Wrestling și un posibil rematch cu The Undertaker

AJ Styles a acordat recent un interviu pentru ViBe & Wrestling, unde a dezbătut o gamă largă de subiecte. În timpul interviului, campionul Intercontinental a fost întrebat despre viitorul său în Pro Wrestling.

Styles a fost un superstar de top atunci când a lucrat în TNA Wrestling și NJPW. Succesul lui s-a produs și în WWE, deși deține în prezent un titlu secundar în SmackDown.

După spusele lui AJ, el mai are multe meciuri în minte, și nu se gândește la retragere:

„Cu siguranță cred că mai am multe de făcut, o să-mi duc corpul la limită. Îmi place ceea ce fac, respect ceea ce fac și sunt mândru de tot ceea ce se întâmplă în ring, așa că o să fac asta atât timp cât corpul și mintea mea îmi vor permite. De multe ori mintea și corpul meu se ceartă deoarece mintea îmi spune că pot face asta iar corpul îmi spune să nu întrec măsura. Cred că atât corpul, cât și mintea trebuie să fie de acord cu mine pentru că asta îmi face bine și nu am de gând să renunț. Iubesc prea mult ceea ce fac.”

AJ a fost întrebat dacă îi va acorda lui The Undertaker o șansă la titlul Intercontinental. Desigur, Taker a declarat că nu își dorește să intre din nou în ring. Cu toate acestea, Styles a fost încântat să aibă un meci clasic cu fostul campion World Heavyweight în prezența fanilor, deoarece avea idei originale pentru meciul lor de la WrestleMania 36, care a fost transformat într-unul de tipul Boneyard.

„Da cu siguranță. Dacă asta înseamnă că se va întoarce în ring pentru a ne confrunta în fața a mii de oameni, nu aș ezita nici o clipă. Dar oare se va întâmpla? Ar putea să accepte o provocare? Probabil că nu. Dacă a spus că a decis să pună capăt carierei sale, îl respect. El a făcut deja ce trebuia să facă și a spus: „Până aici a fost, am făcut destul” și credeți-mă, știu cum este. Cred că are dreptul să pună „stop” atunci când a crezut că este necesar, dar, evident, i-aș oferi oportunitatea la centura mea.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages