Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

AJ Styles spune că nimeni nu a muncit mai mult decât John Cena

De la debutul său în Royal Rumble 2016, AJ Styles este unul dintre cei mai buni wrestleri care au pășit vreodată în ring-ul WWE. Acesta a avut meciuri grozave cu mai multe nume importante din companie, dar poate cel mai mare feud al lui a fost cu John Cena.

Feud-ul cu John Cena l-a ”ridicat” cu adevărat pe Styles în fruntea companiei și i-a crescut credibilitatea, mai ales după victoria contra lui Cena în cadrul Pay-Per-View-ului WWE SummerSlam acum 6 ani.

Confruntarea lor de la Royal Rumble 2017 a primit multe laude din partea fanilor și critici deopotrivă. În timpul unui interviu cu Vishesh Roy de la NDTV Sports, AJ Styles a declarat că din punctul lui de vedere nimeni nu a muncit mai mult decât John Cena în WWE.

„Nu am văzut niciodată pe cineva să muncească mai mult decât el. Are un milion de mile pe oră atunci când urmărește ceva. Odată ce știe ce vrea, nu mai poate fi oprit și evident, totul pentru cariera sa. Meciurile pe care le-am avut, s-au evidențiat cel mai mult alături de Brock Lesnar. Adică am avut atâtea meciuri grozave cu un talent extraordinar. Singura diferență este că superstarul John Cena stă cu siguranță deasupra celorlalți.”

În prezent, AJ Styles este pregătit să-l confrunte pe Edge la WrestleMania 38 într-un adevărat Dream Match. Rămâne de văzut cine va câștiga respectivul meci care este foarte aproape de a avea loc.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages