WWEWWE RAW

AJ Styles, mai vrea un meci împotriva lui John Cena

De la apariția sa în meciul Royal Rumble 2016, AJ Styles a fost unul dintre cei mai buni wrestleri care au păsit vreodată în ring-ul WWE. A avut meciuri uimitoare cu mai multe superstaruri de top din companie, dar poate cel mai important feud al lui a fost cu John Cena.

Feud-ul cu Cena l-a ridicat cu adevărat pe Styles în ”fruntea” companiei și i-a crescut credibilitatea, mai ales după ce el l-a învins pe John Cena în cadrul Pay-Per-View-ului WWE SummerSlam acum 6 ani.

În timpul unei discuții la WWE The Bump, AJ Styles a vorbit despre feud-ul său cu John Cena și despre cât de important a fost Cena pentru cariera sa în companie, deoarece cei doi au avut o revalitate pe termen lung în 2016 și la începutul lui 2017. De asemenea, Styles a spus în mod clar că vrea încă un meci împotriva ”Liderului Cenation”.

„Din anumite motive, John și cu mine reușim întotdeauna să avem meciuri incredibile împreună. Este presiune? Cel mai sigur. În ciuda acestui fapt, știm că vom putea realiza ceva special. Și am făcut-o. Cred că oamenii nu înțeleg că în timpul acestui feud nu am ieșit niciodată din ring. Nu am cedat niciodată. Totul a fost făcut în ring, ceea ce a susținut și John Cena, care este mult mai bun decât consideră majoritatea oamenilor. A trecut ceva timp. Ei bine, cred că e cam ocupat. Mai vreau un meci? Absolut. Îmi place să lupt împotriva acestui tip. Dorința lui, pasiunea lui, este acolo. Ascultați, nu vreau să-l ”periez”, dar Doamne, el este foarte bun și îmi place să fiu în ring cu acesta.”

Rămâne de văzut dacă AJ Styles și John Cena vor mai avea un meci în viitor, deoarece fanilor le-ar plăcea să-i vadă din nou lucrând în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !