Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE RAW

AJ Styles, își dorește cu ardoare să lupte împotriva lui Edge

WWE i-a oferit câteva meciuri importante lui AJ Styles, dar încă nu au făcut ceva între el și Edge. Evident, Styles își dorește foarte mult să se întâmple acest lucru.

AJ Styles, a acordat un interviu lui Ariel Helwani, pe parcursul căruia a discutat despre debutul său în WWE și multe alte subiecte. Styles, a dezvăluit meciul pe care și-l dorește cu ardoare în WWE și, da, este cu nimeni altcineva decât Hall of Famer-ul Edge.

Edge, a avut o revenire surpriză în meciul Royal Rumble masculin din 2020 și de atunci lucrează full-time. ”The Rated-R Superstar”, s-a retras în 2011 datorită mai multor probleme la gât și a fost introdus în Hall of Fame anul următor.

„Este complet. Edge, este un superstar. Mi-ar plăcea să am ocazia de a intra în ring cu el. A fost un moment în care am crezut că nu voi avea niciodată oportunitatea de al înfrunta, iar acum, este aici. Timpul în care putem face acest lucru este limitat. Poate că eu sau el ne vom retrage, cine știe care va fi primul. În ciuda acestui fapt, vreau un astfel de meci. Îmi doresc cu ardoare să obțin meciul între noi. Cred că s-ar bucura și majoritatea fanilor pentru asta.”

Styles, a vorbit și despre debutul său la WWE Royal Rumble 2016 și crede că oficialii nu aveau planuri pentru el atunci:

„Nu știu dacă oficialii au planuit ceva. Erau ceva de genul: ”Hey, avem nevoie de ceva diferit pentru Rumble. Vreți să fie AJ?”. Cred că asta a fost discuția chiar când mă pregăteam să vin. Nu cred că Vince știa că cineva mă va recunoaște. Din ce am auzit, nu a văzut nimic grozav la mine, chiar și după reacția pe care am avut-o la Rumble. Nici măcar nu aveam de gând să fiu prezent la RAW a doua zi.”

AJ Styles vs. Edge, este cu siguranță un meci interesant. Probabilitatea ca această confruntare să aibă loc este speculată de ceva vreme. Cu toate acestea, în prezent, nu știm dacă acest lucru se va întâmpla curând.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages