Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

AJ Styles este noul campion Intercontinental

În timpul SmackDown-ului de seara trecută, a avut loc finala turneului care desemna un nou campion Intercontinental. AJ Styles l-a învins pe Daniel Bryan și astfel a devenit campion. Meciul dintre cei doi a fost senzațional, ambii folosindu-și manevra de final. Fanii au avut numai cuvinte de laudă pe social media despre respectivul meci.

Vă reamintim că la episodul SmackDown-ului din data de 15 mai, WWE a anunțat un turneu pentru centura Intercontinentală. În turneul respectiv au participat 8 superstaruri, acestea fiind: Styles, Bryan, Drew Gullak, Elias, Jeff Hardy, King Corbin, Sheamus și Shinsuke Nakamura.

În primul tur am avut parte de un meci între Elias vs. King Corbin, Daniel Bryan vs. Drew Gulak, Jeff Hardy vs. Sheamus și AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura.

Semifinala turneului trebuia să cuprindă un meci între Jeff Hardy vs. Daniel Bryan și Elias vs. AJ Styles, dar au fost făcute unele schimbări datorită unui storyline DUI în care au fost implicați Hardy și Elias.

Acest turneu a avut loc datorită faptului că oficialii au decis să-l lase pe Sami Zayn fără titlu. Motivul pentru care centura a devenit vacanta s-a datorat faptului că Zayn a stat în afara ring-ului pe perioada pandemiei coronavirusului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages