Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

AJ Styles dezvăluie doi wrestleri despre care crede că ar putea deveni superstaruri mari în WWE

AJ Styles a acordat un interviu pentru Ganelyn Mendoza de la WWE India, în timpul căruia a discutat despre o gamă largă de subiecte. Fostul campion WWE a fost rugat să aleagă 3 wrestleri în care vede potențial și care ar putea deveni superstaruri mari în companie. El i-a menționat pe Matt Riddle și Keith Lee.

„Matt Riddle are cu siguranță potențial…se vede din depărtare. Riddle așa cum este numit acum, este cu siguranță un superstar pe care trebuie să-l urmărești în viitor. Va fi o stea imensă. Keith Lee este un alt tip dintre acei tipi foarte puternic și poate face lucruri pe care un om masiv nu ar trebui să le facă.”

Styles nu a dezvăluit cel de-al treilea superstar, dar s-a întrebat dacă nu cumva wrestler-ul respectiv ar putea fi în NXT și încă nu și-a arătat adevăratul potențial.

Atât Riddle cât și Lee au avut run-uri impresionante în NXT, dar încă nu și-au găsit locul în Main Roster, așa cum au făcut-o în NXT, deși acest lucru s-ar putea schimba. În ultimele săptămâni, Riddle a făcut echipă cu Jeff Hardy, în timp ce Lee a fost introdus în peisajul titlului WWE, urmând să-l înfrunte pe Drew McIntyre, pentru această centură.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages