Sustineti InRing.Ro
WWE NXT 2.0

AJ Styles despre run-ul său în NXT: „Totul a fost ideea mea”

AJ Styles a fost primul superstar din Main Roster care a mers în WWE NXT 2.0 pentru a avea un run scurt cu unul dintre cei mai buni wrestleri ai brand-ului de dezvoltare. De atunci, mai multe superstaruri din Main Roster au mers în NXT, printre care și The Miz, Rey & Dominik Mysterio și Dolph Ziggler.

Ideea este ca superstarurile din RAW să meargă în NXT pentru a ajuta la creșterea rating-urilor de la show-uri, deoarece atât RAW, cât și NXT sunt transmise pe USA Network. Styles a avut feud cu Grayson Waller și l-a învins în singurul lor meci.

AJ Styles a spus într-un interviu pentru Inside the Ropes că el a fost cu ideea de a merge în NXT pentru a ajuta la pregătirea superstarurilor mai tinere.

„Deci toată chestia asta, a fost într-un fel ideea mea. Am vrut să mă asigur că băieții și fetele care sunt în NXT vor fi pregătiți să vină în Main Roster și să se descurce bine. Nu făceam bine la nimeni dacă stăteam la RAW sau SmackDown și nu asta doream. Trebuie să-i pregătim pe toți pentru ce urmează când vor ajunge aici, asta ne dorim. De aceea îi antrenăm. Asta vrem să vedem. Trebuie să facem ceea ce este corect pentru ei, iar asta înseamnă uneori să folosim roster-ul care este în RAW sau SmackDown pentru a le arăta exact felul în care vrem să-i vedem lucrând în Main Roster.”

Când a fost întrebat dacă l-a impresionat run-ul său în NXT, AJ Styles a răspuns:

„Absolut. Sunt atât de impresionat de câte talente sunt în NXT. Îmi place, zău, și m-am inspirat, doar văzând cât de ”înfometați” sunt interpreții de acolo și vreau să ajut acel grup de talente să treacă la următorul nivel. Pentru mine, nu este nimic mai bun decât să văd pe cineva cum se descurcă bine. Dacă poți oferi o mână de ajutor, ajută. Asta este cireașa de pe tort.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages