WWEWWE PPV

AJ Styles a sângerat în urma unui incident pe scenă înainte de meciul cu Edge la WrestleMania 38

Cei care au urmărit cea de-a doua seară a WrestleMania 38 au putut observa că AJ Styles avea sânge pe o parte a feței în timp ce se îndrepta către ring pentru meciul împotriva lui Edge.

Crainicii nu au spus motivul pentru care Styles sângera, dar au precizat că vor încerca să afle despre ce este vorba. Cu toate acestea, Bryan Alvarez a relatat pe Twitter că sângerarea de pe chipul lui AJ a fost cauzată de un ”incident pyrotehnic”, deci se pare că artificiile au fost declanșate prea aproape de fostul Campion WWE.

Un lucru similar s-a mai întâmplat și în urmă cu câțiva ani, pe parcursul intrării lui The Undertaker. În cazul său, acesta a fost ars pe față în momentul în care artificiile au ieșit din stâlpul ring-ului.

UPDATE: Se pare că fanii prezenți pe AT&T Stadium spun că AJ Styles s-a lovit în spatele scenei chiar înainte de a-și face apariția. Deci, nu a fost vorba de un incident pyrotehnic așa cum a relatat Alvarez pe social media.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !