Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

AJ Styles a re-semnat un contract pe o sumă importantă de bani cu WWE

WWE a reușit să semneze un nou contract cu un alt superstar și acesta este AJ Styles. Luna trecută, au existat zvonuri conform cărora Styles era în discuții contractuale cu oficialii. Fightful Select raportează că s-a ajuns la o înțelegere între cele două părți, AJ Styles semnând un acord pe mai mulți ani.

Contractul său inițial urma să expire în primăvară/vară, ceea ce l-ar fi făcut Free Agent pentru prima dată de când a părăsit NJPW în 2016. WWE se aștepta ca alte promoții să prezinte interes pentru AJ Styles, așa că s-a dorit încheierea unei noi înțelegeri înainte ca Styles să poată discuta legal cu orice altă companie de wrestling.

S-a menționat că Styles este foarte fericit în compania lui Vince McMahon, deoarece a declarat public că și-ar dori să lucreze pentru WWE până când își va termina cariera în ring.

Potrivit raportului oferit de Fightful Select, contractul îi aduce lui AJ Styles peste 3 milioane de dolari pe an. Sursele au declarat pentru presă că ”a meritat fiecare ban”. S-a mai spus că AJ are câteva bilete suplimentare plătite pentru călătoria cu autobuzul.

După cum am relatat anterior, WWE i-a re-semnat recent pe Kevin Owens și Sami Zayn.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages