Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

AJ Styles a încercat să-l convingă pe The Undertaker să revină pentru încă un meci

După cum știm, The Undertaker nu a mai luptat de la WrestleMania 36 acum 2 ani, unde a câștigat un meci de tipul Boneyard împotriva lui AJ Styles. Apoi, s-a retras definitiv printr-un segment la Survivor Series 2020 și a fost introdus în WWE Hall of Fame vinerea trecută.

Înainte de WWE Hall of Fame 2022, Taker a declarat că ar putea să mai aibă încă un meci dacă dorește, iar la ceremonia HOF acesta și-a încheiat discursul cu replica ”Niciodată să nu spui niciodată!”.

Pe parcursul unui interviu pentru WrestlingInc, Styles a dezvăluit că și-ar fi dorit ca meciul lui cu ”Deadman” să se desfășoare în fața fanilor, nu să fie unul cinematografic. Prin urmare, AJ a încercat să-l convingă pe Taker în privința unui rematch, dar Undertaker nu a răspuns la telefon pentru că știa că este timpul să plece.

„Cred că am știut cu toții că odată ce meciul dintre mine și The Undertaker a avut un feedback foarte bun, s-ar putea ca ”Deadman” să se retragă. L-am sunat pe Taker, dar nu mi-a răspuns la telefon. Pentru că și-ar fi spus: ”Hey, mă va convinge să mai avem un meci””.

Vă reamintim că AJ Styles a pierdut meciul împotriva lui Edge la WrestleMania 38 duminica trecută, după ce atenția i-a fost distrasă de Damian Priest. De asemenea, WWE a stabilit un meci între Styles vs. Priest pentru RAW-ul de săptămâna viitoare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages