Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

AJ Styles a dezvăluit motivul real pentru care Sami Zayn a lipsit atâta timp de la WWE TV

În această săptămână la WWE Talking Smack, AJ Styles a dat câteva detalii despre Sami Zayn în timp ce discuta pe baza meciului Triple Threat Ladder pentru Pay-Per-View-ul Clash of Champions din această noapte. În timp ce era încă în personaj, Styles a dezvăluit că Zayn a devenit tată.

„Din câte am auzit, Sami Zayn a devenit recent tată. Când sarcina soției tale avansează, avansezi și tu. Mănânci la fel ca ea, pentru că nu vrei să o faci să se simtă rău, așa că te conformezi indiferent de ce vrea ea să mănânce, mâncați împreună. Probabil că, Sami mai mult a stat, deoarece atunci când există o sarcină nu faci altceva decât să ai grijă de nevastă și să mănânci!”

Zayn a revenit recent la WWE TV în cadrul SmackDown-ului și susține că este adevăratul campion Intercontinental, deoarece nu a pierdut niciodată titlul.

Aceste afirmații justifică absența lui Sami Zayn din ultimele luni la WWE TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages