Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

AJ Lee, nu va reveni în Pro Wrestling pentru AEW

Odată cu debutul lui CM Punk în AEW, mulți fani au început să se întrebe dacă AJ Mendez (fosta divă din WWE AJ Lee) va reveni și ea în ring. Mendez, nu a mai luptat din 2015 după ce s-a retras din ring datorită problemelor la gât.

Zvonurile despre revenirea lui Mendez au continuat să i-a amploare după ce Dr. Britt Baker a spus că i-ar plăcea să o revadă într-un ring de Wrestling în 2021. Cu toate acestea, Punk a infirmat zvonurile menționând că acest lucru nu se va întâmpla din cauza problemelor pe care soția sa le are la gât.

În timpul unui interviu pentru New York Post, CM Punk a spus urămtoarele despre acest subiect:

„Vreau doar să spun că nu se va întâmpla acest lucru. AJ are probleme la gât. Acesta este și motivul pentru care și-a încheiat cariera în ring. Cunoașteți accidentarea ei gravă la gât. Nu aș vrea să-și pericliteze sănătatea, așa că voi pune capăt acestui zvon chiar acum.”

Pe parcursul aceluiași interviu, Punk a spus că i-ar plăcea să-l vadă pe Bryan Danielson (fostul superstar WWE Daniel Bryan) înapoi în ring:

„Vreau să văd înapoi în ring pe cineva cu, care a fost întotdeauna distractiv să lucrez. Nu a fost niciodată o corvoadă să lucrez cu Bryan Danielson și aș vrea să o fac din nou. Aș vrea să fac asta din nou cât mai curând. Ard de nerăbdare.”

Referitor la Bryan Danielson, el ar putea debuta curând în AEW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages