Sustineti InRing.Ro
AEWGames

AEW dezvăluie noi informații despre jocul video ”Fight Forever”

Fanii AEW care iubesc și jocurile video vor avea parte de o surpriză. Mult-așteptatul joc video ”Fight Forever” este tot mai aproape de lansare cu fiecare zi ce trece. Astăzi, compania a încheiat un parteneriat cu THQ Nordic și Yukes pentru a dezvălui mai multe informații despre viitorul brawler.

AEW Fight Forever va fi lansat pe PS4, PS5, Xbox One/X-S, PC și Nintendo Switch. Nu se știe încă data lansării, dar este de mult timp așteptată. Există, de asemenea, un nou teaser-trailer, însă nu au fost dezvăluite noi imagini cu gameplay.

Fostul campion AEW World Kenny Omega a vorbit despre respectivul joc într-un comunicat de presă. El a spus că parteneriatul cu THQ Nordic pentru distribuirea jocului este o ”lovitură” importantă. ”The Cleaner” este entuziasmat de posibilități.

„Unul dintre primelel lucruri pe care le-am făcut după ce am semnat cu AEW a fost să-l rog pe Tony Khan să mă lase să ajut la alcătuirea celei mai bune echipe de jocuri video de pe planetă, pentru a face cel mai bun joc de wrestling din toate timpurile. Ei bine, tocmai am reușit să finalizăm parteneriatul cu THQ Nordic, o mare putere globală de promovare și distribuție, pentru AEW: Fight Forever. Brand-ul THQ este de mult timp sinonim cu jocurile de wrestling, pur și simplu nu există partener mai bun pentru a oferi AEW: Fight Forever milioanelor de fani ai wrestling-ului din întreaga lume.”

Conform site-ului web al jocului, AEW: Fight Forever va avea un stil arcade. Un nou mod de carieră va evidenția cum este viața pe drum ca superstar AEW. Jocul va cuprinde mai multe tipuri de meciuri, inclusiv faimosul Exploding Barbed Wire Death Match.

Jocul este acum disponibil pentru pre-comandă pe toate platformele. O dată de lansare ar trebui să fie dezvăluită în curând. Fanii All Elite Wrestling, au așteptat acest lucru încă de la fondarea companiei în 2019, iar curând, vor putea să lupte pentru totdeauna.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages