Sustineti InRing.Ro
AEWWWE

AEW a avut mai mulți fani prezenți la show-uri decât WWE luna trecută

De regulă, WWE avea mai mulți fani prezenți la show-uri comparativ cu AEW, însă ”domnia” companiei lui Vince McMahon s-a încheiat, după ce promoția rivală a atras un public mai mare la evenimente în lunile iulie și august ale acestui an.

Dave Meltzer, a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că ”All Elite Wrestling, a depășit în mod semnificativ WWE la numărul de fani prezenți la show-uri și evenimente”. De asemenea, luna octombrie pare să fie mai echilibrată, deoarece niciuna dintre companii nu va avea Pay-Per-View-uri majore. Evenimentul AEW Full Gear va avea loc luna viitoare, iar WWE organizează Crown Jewel în Arabia Saudită joi, 21 octombrie 2021.

WrestleTix, oferă un grafic mediu al publicului AEW în septembrie, fiind prezente 9.676 de persoane, în timp ce media WWE a fost de 7.772 de persoane. Performanța uluitoare atinsă de AEW luna trecută, a venit după organizarea show-urilor pe Arthur Ashe Stadium din New York și în Prudential Center din Newark, NJ.

În plus, All Elite Wrestling, a avut un public mai mare față de WWE și în orașul Cincinnati, Ohio, luna trecută. Meltzer, a menționat că RAW-ul a avut 5.473 de fani pe 27 septembrie, în timp ce la show-ul Dynamite de pe 8 septembrie au fost 6.500 de fani prezenți.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages