AlumniIMPACT WrestlingWWE

Adam Scherr, s-a întânlit cu un executiv de top din Impact Wrestling

Adam Scherr aka Braun Strowman, nu a debutat într-o companie de Pro Wrestling de când a fost concediat din WWE. Absența lui ”Monster Among Men” din ring s-ar putea încheia curând, deoarece Impact Wrestling vrea cu ardoare să-l semneze.

Conform PWInsider, Scherr, s-a întânlit sâmbătă seară cu Scott D’Amore. Cei doi au fost văzuți la barul hotelului Motor City Comic Con din Detroit, Michigan.

„Adam Scherr, a fost văzut în weekend (sâmbătă seara) alături de Scott D’Amore de la Impact Wrestling în barul hotelului Motor City Comic Con din Detroit, Michigan. Cei doi au stat mult timp acolo iar Scherr a întârziat și D’Amore l-a așteptat ceva timp.”

Impact Wrestling pregătește câteva surprize pentru Pay-Per-View-ul Bound for Glory. IInspiration vor primi o șansă la titlurile Tag Team deținute de Knockouts. Rămâne de văzut dacă Adam Scherr îi va surprinde pe fani cu debutul la acest eveniment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !