AlumniIMPACT WrestlingWWE

Adam Scherr (Braun Strowman), este în discuții cu Impact Wrestling

Fostul superstar al WWE, Braun Stowman, pe numele său real Adam Scherr, pare să se îndrepte spre Impact Wrestling. Dave Meltzer, a raportat în timpul celei mai noi ediții a Wrestling Observer Newsletter că, Adam „este în discuții” cu respectiva companie dar nu a semnat încă.

Meltzer, a menționat că orice superstar care a fost concediat din WWE datorită reducerilor bugetare și dorește să vină în această promoție (Impact Wrestling), probabil va debuta la Pay-Per-View-ul Bound for Glory luna viitoare, în Las Vegas.

Luna trecută, Strowman, a postat un mesaj interesant pe Twitter, în care vorbea despre realizarea unui Impact, făcând referire la Impact Wrestling și a folosit #Titan, care pare a fi noul său nume de șcenă.

De asemenea, Scott D’Amore de la Impact Exclusive, a declarat anterior într-un clip pe Twitch că Impact este în prezent pe drumul către ”Braun for Glory”, lucru pe care mulți fani l-au luat drept indiciu că Scherr ar putea să-și facă debutul la acest eveniment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !