WWEWWE NXT 2.0

Adam Cole, este încă sub contract cu WWE până vineri, se așteaptă ca oficialii să îi facă o ofertă

Au existat multe speculații în rândul fanilor cu privire la viitorul lui Adam Cole în Pro Wrestling. Anterior s-a raportat faptul că, contractul lui Cole cu WWE expiră la scurt timp după Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. În acel moment, nu se știa data exactă. Acordul său cu compania lui Vince McMahon, a expirat după show-ul Great American Bash, dar Cole a semmnat o prelungire pentru a rămâne sub contract până în august.

Adam Cole a pierdut meciul împotriva lui Kyle O’Reilly, duminica trecută la NXT TakeOver 36, unde mulți fani au crezut că îl vor vedea pentru ultima dată în acest brand. Recent, am raportat faptul că Adam, nu a semnat încă un nou contract.

Fightful Select raportează că actualul contract al lui Cole cu WWE este în vigoare până vineri, 27 august. De asemenea, s-a menționat că oficialii îi vor face o ofertă lui Cole în această săptămână.

Fostul campion NXT s-a întânlit cu Vince McMahon pe 6 august la un episod al SmackDown-ului și se pare că Vince pare să-l placă personal pe Cole. S-a mai spus că atunci au existat pitch-uri pentru Adam Cole atât la RAW, cât și la SmackDown.

Dacă Cole nu semnează un nou contract cu WWE, probabil că se va îndrepta către AEW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !