Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Adam Cole, a devenit Free Agent

Începând de ieri, Adam Cole a devenit în mod oficial Free Agent, dar, deși se pare că și-a terminat socotelile cu WWE iar toate semnele indică faptul că va merge în AEW, nimic nu este garantat.

Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că Adam Cole este acum Free Agent, deoarece nu a semnat un nou contract cu WWE, însă cei apropiați de Cole spun că nu s-a decis asupra viitorului său.

Este posibil ca, Cole să fi dorit să-i expire contractul, astfel încât să poată discuta legal cu AEW și să vadă care este oferta lor. Meltzer a menționat că Vince McMahon și-a dorit cu siguranță să-l păstreze.

Dacă Cole decidea să semneze un nou acord cu WWE, atunci el debuta în Main Roster. Acum câteva săptămâni în urmă, Cole s-a întânlit cu Vince McMahon, iar echipei de writeri i s-a spus să vină cu idei pentru el.

Acestea fiind spuse, PWInsider relatează că pe plan intern în WWE, oficialii consideră că Adam Cole și-a încheiat socotelile cu compania. Cole și-a actualizat descrierea pe contul de Twitter și nu mai oferă link-ul de la WWE Shop către marfa destinată lui. Dacă Cole semnează cu AEW, în teorie, el ar putea debuta imediat miercuri seară la show-ul Dynamite sau la PPV-ul All Out.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages