Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Actualul superstar WWE care urma să fie ”noul Brock Lesnar”

Se pare că WWE a vrut ca Gable Steveson să fie ”noul Brock Lesnar”, conform spuselor recente ale lui Dave Meltzer. Cu toate acestea, de ceva vreme nu s-a mai menționat numele lui Steveson la WWE TV. Vă reamintim că, tânărul superstar în vârstă de 22 de ani a semnat un contract anul trecut, dar încă nu a avut primul său meci pentru companie.

Proeminentul jurnalist al Pro Wrestling-ului, Dave Meltzer a avut recent o apariție în cadrul emisiunii ”Sunday Night’s Main Event” pe TNS Radio. Meltzer a dezvăluit în detaliu statutul lui Steveson în WWE, menționând că oficialii își doreau ca acesta să fie ”următorul Lesnar”.

„Gable Steveson urma să fie ”noul Brock Lesnar” iar oficialii aveau în plan să trimită antrenori în Minnesota având un loc special în Minneapolis, pentru ca în timpul sezonului de wrestling, să îl pună pe Steveson să se antreneze și ca luptător profesionist, ceea ce probabil că nu era o idee bună să facă două lucruri în același timp.”

De asemenea, Dave a mai precizat că WWE a anulat planurile pentru debutul lui Steveson în cadrul WrestleMania 38 la începutul acestui an. Meltzer a spus că Steveson ar fi trebuit să devină un superstar important în roster-ul companiei până acum.

„Nu a debutat în ring pentru că oficialii i-au anulat planurile la WrestleMania. Trebuia să fie pus în Main Event-uri până acum. A terminat facultatea și a câștigat NCAA, apoi trebuia să ajungă direct în topul WWE iar acest lucru nu s-a întâmplat.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages