WWEWWE PPV

Actualul plan al WWE pentru Liv Morgan la SummerSlam 2022

Seara trecută a fost una memorabilă pentru Liv Morgan, ea a câștigat meciul feminin Money in the Bank, înainte de a face cash-in mai târziu pe parcursul evenimentului, după ce campioana feminină din SmackDown, Ronda Rousey, și-a apărat cu succes titlul împotriva Nataliei.

După acel meci, Morgan a făcut cash-in, iar Rousey a prins-o imediat într-un ankle lock. Cu toate acestea, Morgan a lovit-o pe Ronda peste genunchiul la care avea probleme survenite în meciul cu Natalya, apoi Liv a ”apelat” la roll-up pentru a câștiga.

În timpul ediției de astăzi a Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a spus că planul actual este ca Morgan să-și apere centura împotriva lui Rousey la SummerSlam, pe 30 iulie. Au existat unele speculații că oficialii o pot aduce pe Charlotte Flair, care lipsește de la WWE TV de ceva timp după ce s-a căsătorit, să se lupte cu Ronda la acest PPV viitor. Meltzer a spus următoarele:

„În momentul de față, planul este ca Liv Morgan și Ronda Rousey să se confrunte la SummerSlam, ceea ce mă surprinde în multe feluri, mai ales că nu a existat niciun indiciu în acest sens. Ronda doar a îmbrățișat-o pe Liv, a ieșit din ring și a lăsat-o să aibă momentul ei. De ceva vreme s-a discutat acest build-up pentru Liv. Totuși, este interesant, deoarece cred că aproape toată lumea s-a gândit că vom avea Charlotte Flair vs. Ronda Rousey la SummerSlam, și nu este așa.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !