WWEWWE NXT 2.0

Accidentarea lui Samoa Joe nu este legită?

Samoa Joe, trebuia să ducă titlul NXT într-o „nouă eră”, dar a fost nevoit să renunțe la el din cauza unei accidentări despre care nu a spus nimic. Acest aspect nu a fost trecut cu vederea și există câteva teorii interesante despre subiectul respectiv.

Bryan Alvarez, a relatat în timpul Wrestling Observer Live că, cei din NXT nu cred că accidentarea lui Joe este legită. Drept urmare, s-ar putea ca el să nu poată lupta din alte motive. Joe, are alte responsabilități în NXT, ocupându-se inclusiv de cercetarea talentelor, astfel încât să poată ajuta brand-ul. Indiferent care ar fi motivul, se pare că unii oameni din companie presupun că Samoa nu este accidentat.

Iată ce a spus Alvarez:

„WWE spune că Samoa Joe este accidentat, dar o sursă mi-a spus că, crede cu tărie că nu este așa, el fiind doar indisponibil în ring, așa că poți face din asta orice vei dori. Altcineva mi-a spus că, datorită faptului că Joe este ocupat cu altceva în NXT, s-a luat decizia ca titlul brand-ului să devină vacant pentru ca altcineva să-l câștige la primul show de după „renovare””.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !