Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Accidentarea la gât a lui Big E i-ar putea pune capăt carierei, după spusele fostului medic WWE

Încă nu există o dată oficială care să specifice când Big E se va vindeca în urma accidentării la gât și, deși fostul campion WWE nu va necesita intervenție chirurgicală, vertebrele C1 și C6 i-au fost fracturate iar acest lucru ar putea însemna sfârșitul carierei lui.

Într-un articol pentru Outkick.com, fostul medic WWE/NFL, Dr. David Chao a spus următoarele despre acest subiect:

”Fractura C1 este cea mai periculoasă, deoarece vertebrele cervicale superioare sunt ca un inel și de obicei acest tip de fractură este asociată cu decesul imediat sau paralizie completă. Din fericire, fractura nu s-a deplasat deci nu este nevoie de intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, o asemenea fractură nu se vindecă adesea complet și poate însemna sfârșitul carierei lui Big E în Pro Wrestling.”

Chao a menționat că fractura C6 este probabil o leziune prin compresie a corpului vertebral și ar necesita probabil imobilizare, dar nu o operație, fiind nevoie de o recuperare timp de minim 3 luni pentru a ”se vindeca din nou și a-și relua activitățile compete” în urma acestei leziuni vervicale inferioare.

Medicul a mai spus că accidentarea s-a produs probabil din cauza lipsei de sincronizare între Big E și Ridge Holland, Big E fiind destul de norocos că lucrurile nu au stat mai rău în ceea ce îl privește, având în vedere circumstanțele. Chao a precizat că anterior a lucrat în mod regulat cu WWE, făcând consulații la evenimente și operând superstaruri.

Evident, sperăm că Big E va fi capabil să-și revină complet iar cariera lui în ring să nu se încheie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages