Sustineti InRing.Ro
WWE

Absența lui Stephanie McMahon, abordată în timpul ședinței din WWE

PWInsider raportează că WWE a organizat în cursul zilei de ieri o ședință cu personalul ”all hands on deck”. De asemenea, a fost abordat concediul lui Stephanie McMahon și s-a afirmat că aceasta ”avea nevoie de timp liber” după tot ce a înfruntat familia ei datorită problemelor de sănătate ale soțului său, Paul ”Triple H” Levesque. S-a menționat că noii angajați care vor fi aduși pentru a-i îndeplini atribuțiile vor începe treaba abia peste câteva săptămâni. Deci, practic, se pare că Stephanie nu este așteptată să revină prea curând.

Așa cum am precizat anterior, se crede că există și alte motive pentru care fiica lui Vince McMahon și-a luat concediu. În plus, Triple H s-a întors la sediul WWE pentru a lucra full-time.

Nick Khan a vorbit despre WWE Network, declarând că se caută parteneriate cu piețe din afara Americii de Nord. De asemenea, Suzette Ramirez-Car a fost prezentată ca fiind noua șefă a departamentului de resurse umane.

A fost adusă în discuție și noua clădire a sediului WWE care este în construcțtie, dar nu a fost precizat momentul în care toată lumea se va muta acolo.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages