Sustineti InRing.Ro
GamesWWEWWE RAW

A fost stabilită noua dată a procesului dintre Catherine Alexander, designer-ul tatuajelor lui Randy Orton și WWE

Tattoo Artistul Catherine Alexander, a intentat un proces împotriva WWE, Take-Two Interactive Software Inc., 2KGames Inc., 2KSports Inc., Visual Concepts Entertaiment, Yuke’s Co., Ltd și Yuke’s LA Inc acum câțiva ani.

La începutul acestei luni, Curtea Districtuală din Illinois, SUA a decis să amâne procesul datorită pandemiei Covid-19. Cu toate acestea, potrivit documentelor instanței obținute de PWInsider.com, s-a dezvăluit faptul că noua dată a procesului este 31 iulie 2022.

Alexander, a declarat în cauza procesului că a făcut design-ul tatuajelor lui Randy Orton între 2003 și 2008, considerând că „tatuajele lui Orton sunt ușor de recunoscut de către public”. Design-ul său a fost inițial folosit pentru produse comerciale și prezentat într-un joc video. Alexander, crede că ar trebui să primească bani de pe urma acelor produse.

La finalul acestui proces, instanța va decide dacă inculpații au dreptul să folosească design-ul în jocuri având drepturi de autor sau dacă Alexander trebuie să primească bani pentru munca prestată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages